Top
Cocomonoethanolamide - Cocoamid MEA
Ürün Tanımı ve Özellikleri
Kimyasal formülü -CON (C2H4OH ) şeklinde olan hindistan cevizi yağından elde edilen kalın , mumsu beyaz bir maddedir. Yüzey aktif madde oluşu köpük ürünün ana yüzey etkisini destekler.Ürünün %90 a yakın miktarı şampuan duş jeli v.b üretimlerinde kullanılmaktadır. Kanser araştırmaları ajansı tarafından 2B sınıfında kanserojen bir madde olarak listelenmektedir.

Kullanım Alanları
Kozmetik: 
Şampuan ve el yıkama ürünlerinde köpük stabilizesi için kullanımı uygundur,ayrıca deride oluşabilecek tahrişi azaltmak için bu sektörde kullanılmaktadır. Cansız saçları temizlemekte de kullanımı mevcuttur.

Tekstil: Bu sektörde ipliklerin,liflerin vizkozite dengesinde kullanılmaktadır.